Zaterdagavondclub

De zaterdagavond is de avond van vrije tijd, gezelligheid en vooral laat naar bed gaan. In deze club worden extra sfeervolle activiteitavonden georganiseerd waarin we samen het weekend vieren en leuke activiteiten ondernemen. Zo zijn er regelmatig “Film & Fun Avonden”, Disco’s of Droppingen. In het activiteitenoverzicht staan de data’s vermeld. De zaterdagavondclub is alleen van kracht in de wintermaanden vanaf november t/m april.

Entree: €2,-

Jeugdruimte openingstijden

De jeugdruimte in Wittevrouwenveld is geopend op Dinsdag vanaf 17u voor jeugd vanaf 9 jaar. Op woensdag vanaf 18.30u voor meiden vanaf 8 jaar (La Signora’s). De jeugdruimte in Malberg (= voor heel noord west) is geopend op dinsdagavond voor tieners vanaf 18.30u – 21u.

Zaalsport

Zaalsport zijn leuke uurtjes rondom sport en spel in verschillende sportzalen. Je kunt ons vinden in Caberg, Malberg en Wittevrouwenveld. Zaalsport is vanaf 9 jaar. In het activiteitenoverzicht staan de data’s vermeld. Zaalsport is alleen van kracht in de wintermaanden vanaf oktober t/m april.

Entree: €0,50.

Kids Creatief

In het buurthuis De Wiemerink te Caberg kun je 2x per maand terecht voor creatieve workshops voor kids vanaf 4 jaar en ouder. In het activiteitenoverzicht kun je precies vinden wanneer we Kids Creatief aanbieden. Deze avondclub is van kracht in de wintermaanden vanaf oktober t/m mei.

Entree: €1,-

Buurtsport

Buurtsport zijn leuke uurtjes rondom sport en spel op verschillende pleinen en straten in de wijken Caberg/Malpertuis, Malberg, Wittevrouwenveld en Wijckerpoort. In het activiteitenoverzicht staan de data’s vermeld. Buurtsport is alleen van kracht in de zomermaanden vanaf mei t/m september.

Entree: vrij.

Andere groepen/activiteiten

Jeugdwerk Wittevrouwenveld
www.happykidsclub.nl
Vrije Instuif 
www.happykidsclub.nl
La Signora’s 
www.happykidsclub.nl
Filmgroep Oonder Drök 
www.onderdrok.com

Sportcoaches Maastricht

Sjef Zwackhalen / Roy Hulst / Dennis Herben
Centre Manjefiek Malberg
Malbergsingel 70
6218 AV  Maastricht
043 - 7630030
info@sportcoachesmaastricht.nl

logo.png

Mede mogelijk gemaakt door: